זירת איגרוף
זירה הנו מתקן מיוחד שמשמש לצורך תחרויות ואימוני איגרוף.
זירת האיגרוף סטנדרטית הנה בצורת ריבוע בעלת אורך צלע של 7.80*7.80 מטר מתוחם מכל הצדדים על ידי חבלים אלסטיים בעלי קוטר כ-4 סנטימטר ומסודרים ב-4 שכבות כאשר הצד הפנימי של הזירה בעל 6.10*6.10. חבלים נמתחים לאורך כל היקף של הזירה על ידי מתקן בורגי מיוחד ומצופים בחומר רך על מנת שהספורטאים לא ישרטו במהלך הקרב, מרחק בין החבלים הוא 30 ס"מ. בכל אחת מארבעת הפינות של הזירה ישנו עמוד ברזל שתומך בחבלים, עמודים אלה גם כן מצופים בחומר רך על מנת למנוע פציעות. ריצפת הזירה הנה עשויה מחומר רך(גומי בעל עובי כ-1 סנטימטר) מצופה בד ומונע החלקה של המתאגרף במהלך הקרב ופציעות במקרה של נפילת אחד המתאגרפים. בכל מקרה אסור שריצפה יהיה רטובה במהלך הקרב וצריך לנגב לפי הצורך.
ישנם שני פינות עיקריות בזירת איגרוף: אדום וכחול, לפי צבע תלבושת של ספורטאים, כאשר בגמר כל סיבוב מתאגרף חוזר לפינה שלו למנוחה. בכל פינה ניתן לשים כיסא לצורך מנוחת ספורטאים בין הסיבובים. שני פינות האחרות הנם לבנות ומשמשים כפינות עזר לצורך ספירות חובה במהלך הקרב או הכרזת מנצח אחרי סיום הקרב.
קיימים שני סוגים עיקריים של זירות. אחד נמצאת על הבמה בעלת גובה של כ-מטר אחד מהקרקע. מתאגרפים עולים לבמה במדרגות מיוחדות שנמצאות בכל פינה ואז נכנסים לזירה. זירת במה הנה זירה מקצועית וברוב התחרויות משתמשים בסוג זה של מתקן. סוג השני הנו זירת ריצפה כאשר הצד הפנימי באורך צלע של 5*5, כאשר מתאגרפים לא עולים גבוה אלה נשארים בגובה קרקע במהלך כל הקרב. סוג זה של זירה משמש בטורנירים קטנים או לצורך אימונים במועדונים שונים בדרך כלל.
זירת איגרוף הנו מתקן חשוב ביותר לצורך אימונים של הספורטאים, כך מתאגרף יכול להרגיש את השטח האמתי שבו יצטרך להתחרות בעתיד. ישנו הבדל עצום בין קרב שמתנהל בזירה או בשטח פתוח. ישנם לפעמים מצבים כאשר בתחרויות איגרוף בדרך כלל לא רשמיות משתמשים בזירות לא סטנדרטיות בעלי אורך צלע פחות מ-5 מטר. הדבר גם כן יכול לשנות את התמונה של הקרב.